AVDCORPNY
Expert
Expert
Posts: 607
Joined: Mon Oct 09, 2006 7:38 pm
Location: 3231 lafayette ave, bronx
Contact: Send private message

Itech

Mon Feb 08, 2016 3:37 pm

How do you make a itech rs232 port show as a com port in windows so I can used it for UPB Lighting. let us know Thank you

User avatar
AllonisDave
Founder
Founder
Posts: 11580
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Newport Beach, CA
Contact: Send private message

Re: Itech

Mon Feb 08, 2016 9:30 pm

Right now you cannot. The UPB driver was written to only use local PC serial ports. The driver will have to be modified to support the iTach serial device,

AVDCORPNY
Expert
Expert
Posts: 607
Joined: Mon Oct 09, 2006 7:38 pm
Location: 3231 lafayette ave, bronx
Contact: Send private message

Re: Itech

Tue Feb 09, 2016 11:04 am

Thank you for let us know

Art Dustman
Expert
Expert
Posts: 608
Joined: Fri Nov 10, 2006 3:22 pm
Location: NJ
Contact: Send private message

Re: Itech

Tue Feb 16, 2016 3:55 pm

Will the global cache driver work with the iTach flex units (with any sensor dongle)? I need to deploy several wireless to serial devices.

User avatar
AllonisDave
Founder
Founder
Posts: 11580
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Newport Beach, CA
Contact: Send private message

Re: Itech

Tue Feb 16, 2016 6:01 pm

Yes

Art Dustman
Expert
Expert
Posts: 608
Joined: Fri Nov 10, 2006 3:22 pm
Location: NJ
Contact: Send private message

Re: Itech

Tue Feb 16, 2016 7:58 pm

Perfect. Thanks

Return to “Global Cache”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest