sbuckler
Intermediate
Intermediate
Posts: 348
Joined: Tue Feb 11, 2003 8:17 am
Location: Cape Cod
Contact: Send private message

No video on Geovision

Mon Oct 22, 2012 9:14 am

I cannot get video from Geovision to my ML Scene.

Using:
GV600B dvr card
Gv Bl120D camera
GV BX110D camera
GeoVision Surveillance software V.8.5.0.0
Installed unknown version of MultiView from v8.5.0.0 disk on server and client
WebCam Server configured properly as I can use Multiview on clients

Downloaded the MLIPcam Geovision plugin from MLInstaller v4.0

I have tried all 3 of the available windows in Library 24 modifying the command in the label field to reflect the server ip 192.168.x.x:8081 (the http port I'm using in Geovision Webcam server. I have tried without the 8081 port. My username and password are correct.

I looked on the Cinemar site for newer software and found the Geovision to purchase. Is there a way to trial that, if that is what I need?

I also have 2 Vivotek IP8332 cams and 4 analog cameras connected to the dvr card. Will I be able to access those through MainLobby?

sbuckler
Intermediate
Intermediate
Posts: 348
Joined: Tue Feb 11, 2003 8:17 am
Location: Cape Cod
Contact: Send private message

Re: No video on Geovision

Fri Oct 26, 2012 10:16 am

Anyone using GeoVision V 8.5 successfully with MainLobby?

mcascio

Re: No video on Geovision

Sat Oct 27, 2012 3:47 pm

Stan,

You have this working now with the files I sent correct?

I'll package everything up nicely for V4.

sbuckler
Intermediate
Intermediate
Posts: 348
Joined: Tue Feb 11, 2003 8:17 am
Location: Cape Cod
Contact: Send private message

Re: No video on Geovision

Sat Oct 27, 2012 6:02 pm

Yes all is working well. I replied to your email yesterday reporting the success of all cameras, whether they be analog, Geo or Vivotek through the Geovision software. Thank you for your help.
Stan

Return to “GeoVision”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest